Motoviscustom.com va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Fan Courier, Livrare in 3-5 zile, 42,00 RON

Statele Unite ale Americii

  • Posta Romana, Peste 10 zile, 450,00 RON

Olanda

  • Posta Romana, Livrare in 6-10 zile, 180,00 RON

Malta

  • Posta Romana, Livrare in 6-10 zile, 270,00 RON

Atunci când produsele sunt expediate în întreaga lume, veți vedea prețuri mai mari din cauza transportului de marfă, a taxelor vamale și a taxelor aplicabile. Vă rugăm să luați în considerare aceste costuri atunci când cumpărați produse Motovis Custom în afara Romaniei . Dacă comandați direct de la Motovis Custom , vom calcula taxele de transport și le vom adăuga la comandă. CUMPĂRĂTORUL va fi responsabil pentru taxele vamale, costuri de transport sau orice alte taxe.

GARANTIE SI RETUR

Seile Motovis Custom au garantie, pe baza facturii emise la plasarea comenzii , dupa cum urmeaza :

  • Suportul din fibra de sticla este garantat pe viata;
  • buretele si feroneria seilor sunt garantate 3 ani ;
  • Materialele din care sunt confectionate husele , sistemele de incalzire(unde este cazul) si manopera sunt garantate 2 ani .

 Pentru a beneficia de garantie , produsele nu trebuie sa prezinte urme de taieri , ciupiri , loviri , gauriri , arsuri .

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de a-l cumpara.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Bunului .

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, pentru retur e necesar sa trimiti produsul insotit in colet de FACTURA . Returul produselor nu se poate procesa fara factura emisa la plasarea comenzii. Factura va fi introdus in interiorul coletului impreuna cu produsele returnate. Produsele insotite de factua pot fi returnate prin expediere la adresa: Motovis Custom , Ploiesti , str. Industriei nr.68 cod postal 100514 .  Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in cutia originala insotit de factura , cutia produsului trebuie ambalata corespunzator, altfel va fi refuzata. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, ori daca ii lipsesc din accesorii. . Returnarea produsului se face printr-o firma de curierat, nu prin Posta Romana. Taxa curierului pentru retur e suportata de Cumparator. Cumparatorul va notifica vanzatorul cu privire la intentia de retragere din contract prin email la adresa motoviscustom@yahoo.com . In email se vor specifica urmatoarele informatii: numele Cumparatorului, numarul de comanda, curierul folosit pentru retur, data expedierii coletului de retur precum si numarul de awb.  Vanzatorul nu este responsabil pentru produsele returnate care s-au pierdut din vina curierului sau sunt intarziate. 

 

 Returnarea de produse este valabila numai pentru persoane fizice. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezec) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
-pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

- pentru Comenzile achitate cu Transfer/ Card bancar-> prin virament bancar.

 

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).